Musik

HUSH med Aske JacobyLørdag d. 30. november 2019 Kl: 20:00


Medlem: 250,00 kr.


Ikke medlem: 275,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

 

Nu får du chancen for at opleve HUSH tæt på i et helt unikt set up, når de til efteråret turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby.

 

HUSH er et band som skal opleves live. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er omdrejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirerede univers, som fik mange anmelderroser med på vejen under bandets seneste turné.

 

ASKE JACOBY’s gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er én af de mest anvendte studiemusikere. Efter sigende medvirker han på mere end 400 albums.

 

Indimellem er der dog også blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket CHANT. Nu er det lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.

 

Dorthe Gerlach fortæller: ”Vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre og form og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham.”

 

Udover HUSH sangene vil der også blive glimt fra Aske Jacobys soloalbums, og der er på alle måder lagt op til en helt særlig aften i musikkens tegn.