Musik

Halberg & Friends - julefrokostkoncertFredag d. 20. november 2020 Kl: 21:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Udsolgt
Facebook

OBS OBS OBS

Vi har desværre måttet aflyse den annoncerede koncert med Rockmaskinen fredag d. 20. november, pga alvorlig sygdom.

 

MEN vi har været så heldige at have fundet en fuldgod erstatning, nemlig Halberg & Friends. 

 

Hvis du har billet til koncerten med Rockmaskinen, gælder den også til Halberg & Friends. 

Hvis du ikke ønsker at komme til koncert med Halberg & Friends som erstatning for Rockmaskinen, har du mulighed for at få billetten refunderet - kontakt os da på denne emailadresse: billet@musikpaaindustrien.dk

 

Der er billetter til koncerten med Halberg & Friends, men ikke til spisning på kroen, da de er udsolgt. 

 

 

HALBERG & FRIENDS

De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er nu vendt tilbage til livescenerne med bandet Halberg & Friends. Repertoiret er udpluk blandt de bedste sange fra de sidste 35 år bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums.

 

Sange som 'Magi i Luften', 'Efterår”, 'Elskes af dig', 'Jeg vil la’ lyset brænde', 'Mandagsstævnemøde' 'Brændende Læber' og ”'Transit' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde…- og det med med nogen af landets allerbedste musikere.

 

Halberg og Schandorf – 2 af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow, trommeslagen Jesper Thomsen samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger.

 

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil fyre den max af.

 

Glæd Jer til et forrygende genhør!

 

Poul Halberg – Guitar & Vokal. Heidi Degn – Vokal & Tamburin. Jette Schandorf – Bas & Kor. Gorm Bulow – Keyboards. Jerper Thomsen – Trommer

 

Vi gør opmærksom på, at vores julefrokostkoncerter plejer at være ret livlige - og at baren er åben under koncerten - p.g.a. Corona dog kun indtil kl. 21.45.