Musik

Hanne Boel TrioFredag d. 27. april 2018 Kl: 20:00


Medlem: 225,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


Udsolgt
Facebook

Hanne Boel medvirkede i 2016 i programrækken Toppen Af Poppen, og det bragte hende tilbage i den brede befolknings bevidsthed. Mange havde savnet hende, og hendes store stemme, karisma og smittende personlighed.

Det er efterfølgende blevet til utallige velbesøgte koncerter rundt i Danmark med det mindre trio set up eller med et større hold.

 

På Industrien får vi et gensyn med Hanne Boel, denne gang med sit trio set up, som udover hende selv består af Jens Runge og Jacob Funch – begge på guitar og kor.

Efter at have været vokalist i soul-funk gruppen BLAST, fik Hanne Boel sit store gennembrud med den soulprægede plade BLACK WOLF i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig.

 

Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’.

 

Hanne Boel vil for første gang i næsten 10 år være at finde rundt på danske festivaler og spillesteder i ’17 og ’18, alt imens hun også arbejder på helt nyt materiale.

 

Hanne Boel er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum, som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blues’ede og det jazzede – alt det, som Hanne Boel er gjort af.