Musik

Hans Theessink & Knud MøllerTorsdag d. 13. marts 2014 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Så får vi igen besøg af de to garvede guitarister: Hans Theessink og Knud Møller.

 

Du kan glæde dig til en intens og medrivende oplevelse med d’herrer Theessink & Møller, der siden 2004 har arbejdet sammen i blues trioen Theessink, Nalle & Møller. Siden trioen blev opløst i foråret 2010, har de to guitarister besluttet at videreføre de gode takter, der blev dannet med trioen.

 

Repertoiret byder på sange fra Hans Theessinks omfattende bagkatalog krydret med andre numre fra den traditionelle blues-roots genre. Koncerterne vil naturligvis rumme særlige lækkerier for guitarentusiaster – i form af til tider nærmest halsbrækkende og til tider følsomme og lyriske guitarimprovisationer.

 

Sammen har de to inden for de seneste år høstet stor musikalsk anerkendelse. De har med trioen Theessink, Nalle & Møller siden 2005 modtaget to Danish Music Awards for årets danske blues album. Knud Møller modtog i 2007 prisen som ”Årets danske instrumentalist” på Folk Music Awards i Tønder. Hans Theessink har været nomineret til og vundet et hav af priser verden over.

 

Hans Theessink har gennem årene spillet med mange personligheder på den internationale musikscene, heriblandt Donovan, Arlo Guthrie og senest Terry Evans.

 

Knud Møller er bedst kendt i Danmark for sit mangeårige engagement hos danske navne som Johnny Madsen, Allan Olsen og Dalton.

 

Netop kombinationen af de to meget dygtige guitarister giver løfter om en spændende aften med intense og swingende sange - og fedt guitarspil!