Musik

Harald Haugaard & Helene Blum 4-tetLørdag d. 20. marts 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 120,00 kr.


En af Danmarks klareste stemmer Helene Blum står sammen med og den internationalt anerkendte violinist Harald Haugaard i spidsen for en kvartet, som i marts 2010 tager på turné i Danmark og Europa - og på sin vej besøger Industrien.

I en elegant blanding af Helene Blums viser og Harald Haugaards ekvilibristiske violin giver de to kunstnere et vedkommende og innovativt bud på musik med stærke danske rødder. Den danske sang anno 2010 møder powerviolinen.

Helene Blums kunstneriske ståsted er både det nyskabende og det rodfæstede. I januar 2009 udgav hun 2009 albummet ”En gang og altid”, som fik et samlet anmelderkorps til generøst at drysse med stjernerne.

Harald Haugaards ladeport til karrierens landevej har været åben i en hel del år. Trods sin relativt unge alder er han et veletableret navn på den globale folk- og rootsscene, hvor han har turneret med Serras, Sorten Muld og ikke mindst duoen Haugaard & Høirup.

Harald Haugaard har høstet ialt 9!! Danish Music Awards, og i 2008 modtog han kollegaernes skulderklap i form af Dansk Musiker Forbunds Hæderspris.

Med på scenen har de to kunstnere to fremragnede akkompagnatører i guitaristen Rasmus Zeeberg og cellisten Kirstine Elise Pedersen.

Der er her tale om dansk underholdning i topklasse.