Musik

Hardinger, Thorup & B-JoeLørdag d. 12. oktober 2013 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Mens Michael Bundesen er sygemeldt er dette det nærmeste, du kan komme på at høre Shubidua.

 

Hardinger og Thorup er jo begge - ud over selv at have en musikalsk karriere - tidligere medlemmer af Shubidua, og har været med til at sætte deres præg på gruppen.

 

B-Joe er en af landets bedste guitarister. Der ud over har han selv skrevet og udgivet musik Han har også sit eget musikstudie.

 

Til sammen er de tre af de stærkeste veteraner fra den danske musikscene i et helt nyt forrygende, unplugged rockshow.

 

Du kommer til at opleve sange af Shubidua, Michael Hardinger, Jørgen Thorup og B-Joe. Alt lige fra ”Hvalen Valborg”, ”Fed Rock” over ”Nam Nam” til ”Walkman”, som i de senere år har storhittet for anden gang ... og selvfølgelig får du også et par helt nye sange.

 

Der er ikke mange kunstnere i Danmark, der kan prale med at have spillet koncerter i tusindvis og solgt plader i millionoplag. Der er heller ikke mange danske sangskrivere, der som Hardinger har præget det danske sprog gennem en menneskealder. Kom og hør historierne om hvordan idéerne opstod og sangene blev til. Skrøner, skæve historier og masser af god musik.
2 akustiske guitarer og et klaver. Trestemmig sang. Sjove anekdoter og supergod stemning. Kort sagt: Topunderholdning!!!

 

Sikke en lørdag aften, det bliver!