Musik

Helene Blum & Harald Haugaard KvintetLørdag d. 23. november 2013 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


To af Danmarks fineste musikere står sammen i spidsen for en forrygende kvintet, som formidler traditionel og ny dansk musik med stor lidenskab og virtuositet. Smukke danske viser bliver nænsom blandet med fyrig instrumentalmusik, og det hele leveres med stor indlevelse og nærvær.

 

Helene Blum og Harald Haugaard har i de seneste tre år turneret succesfuldt i Danmark, Europa og Japan med deres kvintet, som tæller cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspiller Sune Rahbek. Sammen forener de alle aspekter og kvaliteter af Blums vokale og Haugaards instrumentale repertoirer.

 

Helene Blum har bjergtaget mange tilhørere fra Canada over Europa til Japan med sin faste klare stemme og rene inderlige udtryk.

 

Harald Haugaard har siden midten af 90’erne markeret sig som en af Danmarks mest internationale musikere. I sit virtuose violinspil forener han det legende lette med en karakterisk dyb og melankolsk klang.

 

En aften i musikalsk selskab med Haugaard og Blum - og deres musikere - er en demonstration af, hvordan den danske folkemusiktradition kan forfines uden at miste sin saft og kraft.

 

Og det kan være svært ikke at lade sig rive med!