Musik

Hugo Rasmussens AllstarzLørdag d. 13. november 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Denne sekstet er en skøn blanding af generationer og personligheder under en samlet fane; nemlig musik, der swinger.

Gruppen blev dannet i 1999 af bassisten Hugo Rasmussen og har siden vakt stor begejstring på de danske spillesteder med sin populære blanding af klassiske swingnumre og tidlig bebop, spillet med ungdommelig ukuelighed og entusiasme. Rytmegruppen, bestående af pianisten Heine Hansen, trommeslageren Kresten Osgood og Hugo Rasmussen på bas, arbejder som en samlet akkompagnerende og råswingende enhed, der fyrer op under de tre blæsere saxofonisten Jacob Dinesen, basunisten Mads Hyhne og cornettisten Kasper Tranberg.

Der er en grund til at orkesteret hedder Hugo Rasmussen Allstarz. Alle i bandet er lysende stjerner på den danske jazzhimmel. Pianisten Heine Hansen har placeret sig blandt toppen af danske jazzpianister med sit virtuose og følelsesmættede klaverspil. Trommeslageren Kresten Osgood har høstet stor anerkendelse som en af de væsentligste nye danske trommeslagere. De tre blæsere bliver blandt musikere kaldt ”de tre hjernehalvdele” p.g.a. deres ofte telepatiske samarbejde. Alle er ledende skikkelser på deres instrumenter.

Kapelmesteren Hugo Rasmussen er et dansk musik-ikon, som alle husker fra diverse tv produktioner og andre sammenhænge. Han er ham bassisten med det lange røde skæg.

Kom og hør ham live!