Musik

INDRA - RåstofKoncertFredag d. 15. februar 2019 Kl: 20:00


Medlem: 115,00 kr.


Ikke medlem: 140,00 kr.


Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er uden tvivl én af de stærkeste soul-gospel-americana-jazz stemmer, vi har haft i Danmark. Hun er blevet sammenlignet med bl.a. Ella Fitzgerald.

 

Historien om INDRA begyndte i 2006, da den danske saxofonist Benjamin Trærup på en tur til USA mødte den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore - og de har siden dannet par både musikalsk og privat.

 

Musikalsk set er der stærke rødder i den amerikanske musik med kraftig inspiration fra både soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots. 

 

INDRA har fundet ind til en lyd og et samspil der er ganske unik. Saxofonist Benjamin Trærup, bassist Thomas Sejthen og trommeslager Knut Finsrud er alle store musikalske kapaciteter på deres instrumenter, og koncerten er en oplevelse i international topklasse.

 

Med 4 albums i bagagen, hvoraf det nyeste hedder “Carry My Heart" -  som var nomineret til en DMA Jazz 2018 - drager INDRA og bandet rundt i DK i vinteren og foråret 2019.

 

Repertoiret indeholder både egne sange og nye personlige fortolkninger af bl.a David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington, inkl. sange fra det nyeste album “Carry My Heart".

 

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter. Læs mere om bl.a. pakkepriser på flisen RåstofKoncerter.