Musik

Isam B med bandSøndag d. 24. januar 2021 Kl: 20:00


Medlem: 235,00 kr.


Ikke medlem: 260,00 kr.


Isam B - Manden med den fyldige og nuancerige soulstemme turnerer i starten af 2021 og spiller sit anmelderroste dansksprogede debutalbum ’Institution’, samt hits fra sin lange karriere og helt nyt dansk materiale.

 

Det er 12 år siden, at Isam B udgav sit debutalbum ’Institution’, der bl.a. den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst ’I Danmark er jeg født’.

 

På touren vil han dykke ned i albummet og genopdage kompositionerne, lyrikken og sangene, når han tager til 13 danske byer og spiller for et siddende publikum. Udover sangene fra ’Institution’ vil han udvælge numre fra sin lange karriere – både som solo og fra sin tid med Outlandish – samt præsentere publikum for helt nye sange på dansk.

 

’Institution’ var Isam B’s første projekt ved siden af Outlandish. Albummet, der drager tydelige inspirationer fra soul og R&B samt fra danske sangskrivere som Kim Larsen og C.V. Jørgensen, fik mange anmelderroser for Isam B’s poetisk forståelse for det danske sprog og for hans fløjlsbløde vokal.

 

Man kan se frem til en intim koncertoplevelse, hvor han rammer og rører de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen.

 

Han skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt.

 

For ham handler det om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

 

 OBS OBS OBS

Isam B debuterede i 2020 som Grand Prix-deltager, når han med nummeret ’Bølger’ er at finde blandt startfeltet i Dansk Melodi Grand Prix 2020, d. 7. marts -  og blev vist i DR. - Lyt her til nummeret Bølger, den nederste video.