Musik

Ivan DreverOnsdag d. 27. marts 2013 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Ivan Drever er velkendt indenfor den traditionelle musikverden, for sine sangskriverevner samt samarbejdet med Wolfstone, som han i en årække også var medlem af. Hans sange kan bl.a. findes på albums med Wolfstone, the Dubliners - og en lang række andre folk-kunstnere.

 

Ivan Drever er ikke kun sangskriver med en stor og udtryksfuld stemme, men han er også en formidabel guitarist. Han har således udgivet flere instrumentalalbums sammen med den skotske violinist Duncan Chisholm. Ivan Drever har i alt udgivet elleve soloalbum, syv duoalbum med forskellige andre kunstnere og syv album med Wolfstone, så han er en kunstner med et kæmpe bagkatalog.

 

Her på Industrien er han alene på scenen med sin guitar og sangene fra sine to sidste soloalbums, der bygger på den rige musikalske arv fra Orkney, hvor Drever oprindelig kommer fra.

 

I dag er han bosat i Norge, hvorfra han nu rejser ud i verden og promoverer sit nye album "Keep On Keeping On". Det er således en dygtig formidler af den skotske singer/ songwriter tradition, der besøger os og fylder scenen med sine dejlige varme sange!