Musik

Ivan Pedersen & DKs Næstbedste TrioSøndag d. 19. september 2021 Kl: 20:00


Medlem: 225,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


 IVAN PEDERSEN & DANMARKS NÆSTBEDSTE TRIO 

 

Sangeren/sangskriveren Ivan Pedersen har været i gang i to menneskealdre, og har stadig hjertet med. - Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70 + år gammel. Det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks, Grand Old Man.

 

Her på det seneste er sangeren, musikeren, produceren, musikpolitikeren også blevet forfatter, med udgivelsen af selvbiografien: ”Med hjertet udenpå”. (for en gangs skyld en musik-kunstner, der selv skriver)

 

De fleste generationer kender den myreflittige Ivan Pedersen. Han har optrådt i utallige sammenhænge gennem årene. Blandt andet med Laban, Backseat, Sing Sing Sing og på det seneste med en helt ny trio ”Thing We Do For Love”.

 

Men HER optræder han med den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen - giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til.

 

På denne turnè kommer man til at genhøre gamle kendinge - sange fra det seneste album og hvem ved snart hvad, der musikalsk ellers kommer til at ske?

 

Vi kan se frem til en aften med fjollede grin, smil, alvor og ind imellem gåsehudsfremkaldende musik-øjeblikke.

 

Ivan Pedersen har gæstet Industrien/Aarup i forskellige sammenhænge, senest til Singer-Songwriter Festivalen på Sanggårds Plads 2020.