Musik

Ivan Pedersen & trioFredag d. 22. marts 2019 Kl: 20:00


Medlem: 225,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


Ivan Pedersen har været 52 år på scenen og er stadig spillevende. Sangeren har været i gang i to menneskealdre - og har stadig hjertet med.

 

Det burde være i orden at gå på pension, når man er 68 år gammel.

 

Men stoppe - det kunne Ivan ikke drømme om, og heldigvis for os, så er han stadig en af landets bedste sangere. Det hørte vi tydeligt på den meget velbesøgte 50 års jubilæumstur forrige år, og på hans Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio-tour, som han afsluttede i april 18. Her præsenterede han os bl.a. for sangene fra sit seneste albumudspil ”Min Verden Er Venlig”.

 

Her på det seneste er sangeren, musikeren, produceren, musikpolitikeren også blevet forfatter, med udgivelsen af selvbiografien: Med hjertet udenpå. (for en gangs skyld en musik-kunstner, der selv skriver)

 

Ivan er stadig i fulde omdrejninger, og ledsaget af sin fremragende: Danmarks Næstbedste Trio, kan du se frem til en aften med super musikere, der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med ham.

 

Du kommer til at genhøre gamle kendinge, sange fra det seneste album og hvem ved, hvad der musikalsk ellers kommer til at ske?

 

I reglen disker Ivan op med små courserier – sande og opdigtede – om snart sagt alle aspekter af livet, ofte afsluttet med bidske, kærlige pointer. Vi kan se frem til en aften med grin, smil, ind imellem gåsehudsfremkaldende musik-øjeblikke. - Nye lyttere kan begynde her.