Musik

Jens Lysdal TrioLørdag d. 26. februar 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


Jens Lysdal spænder umådelig vidt, hvis man skal gøre rede for hans mange musikalske kilder. Man kan nævne bluegrass, samba, reggae, svensk folketone og jazz. På lignende måde med stemmen, der kan skifte klangfarve fra sang til sang. Men det helt afgørende er den stærke integritet, der kommer til udtryk i Lysdals fremtræden.

Jens Lysdal har gennem de sidste 10 år placeret sig som en af landets mest personlige sangere, guitarister og komponister. Med fokus på det enkle og nære og med et guitarspil i særklasse, har han skabt sig en niche v.h.a. håndspillet musik og gode, vedkommende tekster.

På film og TV-siden har han bl.a. skrevet og produceret musik til: ”A day in October” (Kenneth Madsen), ”MR. WHO” (Michael Brammer), ”Årgang 0” og Hella Joofs ”Oh happy day” ligesom han medvirker på Åke Sandgren’s dogmefilm “Et rigtigt menneske”. Som solist synger han 3 sange på den Bodil-vindende danske film “At klappe med én hånd”. Musik fra hans 2 CD’er er blevet brugt i flere film og TV-programmer, bl.a. “Dybt vand” af Ole Bornedal, ”Taxa” (DR1), ”The Scarlett Letter” (Korea) af Byun Hyuk, ”Veninder” af Regnar Grasten, ”Forbrydelsen” (DR1) og ”Kløvedal i Indonesien” (DR).

Med sig til Aarup har han Bjarke Falgren på violin og Thomas Vang på bas, så alt i alt er der vist garantier for en rigtig god aften!

Koncerten med denne dygtige danske kunstner er så sæsonens medlemskoncert.