Musik

Jesper Lundgaard - akustiskFredag d. 05. april 2019 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Jesper Lundgaard - akustisk 

 

Sådan har du ikke oplevet Jesper Lundgaard i årtier! - Det er Jesper Lundgaard helt tæt på og første gang i denne akustiske udgave.

 

Jesper har grebet chancen for at komme på scenen med en blanding af egne kompositioner og favorithits fra hans tid som ung mand i 80érne og 90érne. Egne sang og popfavoritter krydret med storytelling og akustisk trio.

 

Få danske sangere har vist den bredde i deres karriere; Fra storladne musicals som Les Miserables, Phantom of the Opera og Chess til nærværende og underholdende shows på TV, i koncerthusene og i kirkerne.

 

I 1994 udgav Jesper hans første og eneste album med egne kompositioner. Sange fra dette album er blevet nyfortolket til denne tour, hvor de krydres med helt nye kompositioner fra egen hånd og de største pop/rock ballader og hits fra hans ungdom.

 

På scenen akkompagneres Jesper Lundgaard af en akustisk trio, bestående af anerkendte og professionelle musikere der får denne intime koncert til at smelte sammen omkring de fine numre.

 

Musikere: Jakob ”Jønne” Nielsen: guitar og kor, Stephen Nørrelykke: piano & kor, Jesper Berg: trommer & kor.

 

Mange af numrene har en personlig historie og disse vil Jesper dele med publikum, så der er lagt op til en både underholdende og musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

 

På Industrien opleves denne fantastiske sanger helt tæt på.