Musik

Jimmy Jørgensen KvartetLørdag d. 19. september 2020 Kl: 20:00


Medlem: 200,00 kr.


Ikke medlem: 225,00 kr.


Multitalentet og forsangeren i rockbandet Hotel Hunger

 

Den karismatiske sanger Jimmy Jørgensen er en alsidig herre. Han tog springet fra blikkenslager til forsanger i bandet Hotel Hunger, og senere har han medvirket i både film og tv-serier.

 

Efter mange teater- og tv-opgaver vendte Jimmy Jørgensen i 2010 tilbage til solistrollen og udgav i 2011 sit andet solistalbum; ”A Face in the Crowd”, der som forgængeren ”Come into my Sleep”, er en række fortolkninger af andre kunstneres kompositioner.

 

Begge plader blev til i et tæt samarbejde med Jimmys mangeårige ven; produceren Boi Holm. I fællesskab har de lavet en unik samling af fortolkninger af så forskelligartede sange som 10CCs I am Not In Love, og Alice Bridges I Love The Nightlife som i Jimmy Jørgensen og Boi Holms magiske lydunivers bliver til en helstøbt enhed, selvom de oprindeligt er ret forskellige. -

Det er ikke mindst dette materiale, du vil kunne opleve til koncerten.

 

Sidste gang den musikalske duo turnerede blev det til seks stjerner i Gaffa. Og der er i den grad også noget at glæde sig til, når de igen tager ud og spiller. Denne gang som både trio og kvartet.

 

Hør Jimmys fantastiske fortolkninger af de store internationale hits Gnarls Barkley’s “Crazy”, Britney Spears’ “...Baby One More Time” og selvfølgelig også Jimmys egne hits såsom ”Smil prinsesse”, ”Vent på mig” og ”Lidt til og meget mere” - Jimmy kan synge lige hvad hjertet begærer.

 

Sanger, sangskriver og skuespiller Jimmy Jørgensen er i foråret 2020 blandt andet aktuel i musicalen ”Midt Om Natten”.

 

I september 2020 tager han med nogle udvalgte musikere på turnè på udvalgte spillesteder, herunder Industrien i Aarup.