Musik

JohnMogensenLive - JulefrokostkoncertFredag d. 23. november 2018 Kl: 21:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

 

"Er du til fest, fællessang og dans? - Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70’ere? Så er JOHNMOGENSENLIVE lige noget for dig.

 

Forsangeren har både John Mogensens look, stemme og karisma! – og det 5 mand store orkester består af bundsolide og erfarne musikere med mange pladeudgivelser i ryggen, og leverer musikken helt i Mogensens ånd: alle synger, danser og skråler med!

 

De genskaber sammen den gode feststemning fra dengang, og som publikum til JOHNMOGENSENLIVE - bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var ”fut i fejemøget” og ”noget galt i Danmark”.

 

Vi kender alle de populære John Mogensen sange: Danmarks jord, To mennesker på en strand, Nede i møjet, Fut i fejemøjet, Sidder på et værtshus, Der er noget galt i Danmark, Nina kære Nina, Erik Oluf Andersen, Ensomhedensgade nr. 9 og mange flere.

 

Dagen inden sin alt for tidlige død lavede John Mogensen en meget spartansk indspilning af melodien til sin kone Ruths meget dybtfølte og tankevækkende tekst, ”Hvad er der så mer”. Den kom til at sætte punktum for et liv og en karriere, som efterlod os alle en sangskat, der her mange år efter stadig står stærk og livskraftig. - Bandet har lavet deres version af denne sang.

 

______________________________________

Denne koncert indgår i årets julefrokost-arrangement, som vi afholder i samarbejde med Hotel Aarup Kro. Derfor starter koncerten kl. 21.00. - Julefrokosten på Hotel Aarup Kro starter kl. 18.00 (dørene åbnes kl. 17.30).

 

Du kan købe billetter til koncert + julefrokost - eller til koncert uden julefrokost.

Prisen for koncert + julefrokost er for medlemmer 250 kr. og for ikke-medlemmer 275 kr.

Prisen for koncerten (uden julefrokost) er for medlemmer 125 kr. og for ikke-medlemmer 150 kr.

 

Vi vil understrege, at vore julefrokostkoncerter plejer at være ret livlige - og at baren er åben under koncerten.