Musik

Johnny HorsepowerLørdag d. 21. november 2015 Kl: 21:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


Hvornår har du sidst været til koncert med Johnny Cash?

 

Svaret er Johnny Horsepower!

 

De er de eneste i kongeriget, der dedikeret KUN fortolker Johnny Cash. Udgangspunktet er sounden og instrumenteringen fra 1955 da Johnny Cash & The Tennessee Two slog igennem.

 

Trioen er ikke blot kendt for deres indlevende sceneoptræden og intense stemning, men også for deres gengivelse af den lyd, der kendetegner Johnny Cash. Dette har gjort dem efterspurgte i resten af Europa hvor de bl.a. turnerer i Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien og Schweitz.

 

Johnny Horsepower fortolker primært materialet fra Johnny Cash’s ”Gyldne” periode fra 1955-1972 dog med afstikkere fra senere udgivelser. Oplev hits, som Ring of Fire, Folsom Prison Blues, I Walk the Line, San Quentin og mange flere. Johnny Horsepower (Cash Cover) er et absolut must for Johnny Cash fans og det tætteste du kommer på en koncert med The Man in Black på dansk jord.

 

Johnny Horsepower er - for de fleste - et ukendt dansk band. Men de kan noget særligt! Vi har derfor valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem.

 

Billetter til koncerten her kan derfor også købes som en del af pakken med RåstofKoncerter. Læs mere om Råstofkoncerter her.

 

Koncerten afholdes i samarbejde med Hotel Aarup Kro. De har lavet et særligt tilbud til os denne dag med julefrokostbuffet for koncertgængere for kun 125 kr. pr. kuvert. Julefrokosten starter kl. 18.30. - Bestil/køb julefrokostbuffet + koncertbillet her på vores hjemmeside. - Bemærk koncertstart kl. 21. Dørene åbnes kl 20.

 

PS: Hvis I er mere end 2 der ønsker at sidde sammen til julefrokosten, bestilles der bord direkte ved at kontakte Hotel Aarup Kro, på tlf. 64 43 10 13.