Musik

Johnny LoganMandag d. 01. december 2008 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 385,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside
Den verdenskendte irske sanger Johnny Logan, 3 dobbelt Europæisk Melodi Grad Prix vinder, indleder julemåneden – og afslutter efterårssæsonen – med en koncert på Industrien.

Johnny Logan er manden med den store og udtryksfulde stemme. Han synger som mange mænd forestiller sig, at de også gør, når de er bad. Men det er de færreste, der virkelig kan synge som Johnny Logan, idet hans særlige stemmeklange, hans medrivende indføling og hans flotte fraseringer i hans sange skaber et unikt musisk univers, der gør ham til en ener.

Senest har han udgivet cd’en ”The Irish Connection”, der indeholder nogle af de sange, som han voksede op med i Irland. Det er sange, som ”The Wild Rover”, ”Whiskey In The Jar”, ”Dirty Old Town” m. fl., der i dag er kendte ude i verden.

For et par år siden udgav Johnny Logan en jule-cd ”Save This Christmas For Me”, så mon ikke, at vi ud over gode irske ørehængere og melodi grand prix vindere også får nogle julesange.

En aften med Johnny Logan er fyldt af medrivende flotte fænomenale musikalske oplevelser med kunstner i en meget høj klasse. Der venter publikum én på opleveren.