Musik

Johnny Madsen, Knud Møller & Henrik From (akustisk)Lørdag d. 08. oktober 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 275,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside
Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme ind under huden på den vestjyske rockpoet.
På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de nedbarberede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.
I denne akustiske konstellation levnes der også god plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.
Ud over den akustiske koncerts fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar, alt imens han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.
Her skal man vist være hurtig for at få billet!