Musik

Johnny SilvoFredag d. 31. august 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 180,00 kr.


Johnny Silvo tilhører uden tvivl toppen af internationale allround artister på Folkscenen; og det er også fristende, at kalde ham en af de fineste overhovedet inden for Britisk underholdning i dag. Det er svært at forestille sig en artist med en mere imponerende stemme, med superb volumen, tone og klarhed; det er en stemme du aldrig vil komme til at glemme! I tillæg er han en fremragende guitarist med sin helt egen spillestil, og ovenpå det hele krydrer han fremføringerne med sine anekdoter og småsnak.

Lidt til højre på scenen, iført løstsiddende tøj og de altid tilstedeværende røde gummisko, spillende på akustisk guitar, elguitar eller banjo og med en tændt cigaret hængende fra læberne - du har for dig Hans Graasvold, norsk spillemand par exelence. Han tilhører de musikere som har spillet "overalt med alle", lige fra de små brune cafeer til de store festivalscener.

Sammen og hver for sig har de været uundværlige på mange Skagen- og Strib-festivaller, hvor den bund-sympatiske Silvo har vundet sig et stort og trofast publikum.

I Skagen 2005 tog Silvo over for et sidste øjebliks-afbud med få timers varsel og leverede en af de helt elektriske stjernestunder, en koncert, der siden af de fleste betegnes som hele festivalens højdepunkt uden sidestykke. Noget lignende skete til dette års Strib-festival, hvor Silvo spillede til natbal. Han evner at tage publikum med helt derud...