Musik

Johnny SilvoFredag d. 12. september 2008 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Det er anden gang inden for det seneste år, at Johnny Silvo besøger Industrien
i Aarup. Grunden til at vi har inviteret ham igen er, at han sidste gang han var her, begejstrede publikum med sin musik og optræden.

Johnny Silvo tilhører toppen af internationale allround artister på Folkscenen; og det er også fristende, at kalde ham en af de fineste overhovedet inden for Britisk underholdning i dag. Det er svært at forestille sig en artist med en mere imponerende stemme, med superb volumen, tone og klarhed; det er en stemme du aldrig vil komme til at glemme! I tillæg er han en fremragende guitarist med sin helt egen spillestil, og så krydrer han fremføringerne med sine anekdoter og småsnak.

Lidt til højre på scenen, iført løstsiddende tøj og de altid tilstedeværende røde gummisko, spillende på akustisk guitar, elguitar eller banjo og med en tændt cigaret hængende fra læberne - du har for dig Hans Graasvold, norsk spillemand par exelence. Han tilhører de musikere som har spillet ”overalt med alle”.

Begge har de været uundværlige på mange Skagen- og Strib-festivaller, hvor den bund-sympatiske Silvo har vundet sig et stort og trofast publikum. Og nu vender de tilbage for glæde publikum med endnu en fantastisk oplevelse.