Musik

Julekoncert med Allan Mortensen og Lene NørrelykkeTorsdag d. 08. december 2016 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


De to sangere Allan Mortensen og Lene Nørrelykke har indgået et samarbejde, og tager på intim juleturné i Danmark sammen med pianist Stephen Nørrelykke.
Ideen er, at give alle der har lyst, muligheden for at komme i den rette stemning til - med et smil på læben og varme i hjertet - at overkomme årets på én gang dejligste og mest stressede måned.

 

Allan og Lene vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i hvad julen betyder for dem. Repertoiret strækker sig fra sange som ’Oh holy night’ og ’Glade Jul’ til funky versioner af f.eks. ‘Rudolf med den røde tud’.

 

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 35 år. En af de markanteste danske stemmer indenfor R&B og populærmusik.
Lene Nørrelykke har i mange år været kendt som en af Danmarks største gospelpersonligheder. Hun har blandt meget andet deltaget i DR’s Stjerne For En Aften og Dansk Melodi Grand Prix.

 

Stephen Nørrelykke er gift med Lene og uddannet rytmisk pianist på Jysk Musikkonservatorium. Han har gennem de sidste 15 år spillet med store danske navne indenfor gospel, soul, pop, jazz m.m.

 

Med denne glade koncert siger vi: Glædelig jul til jer alle! <3