Musik

Julekoncert med Trine Gadeberg m. duoTorsdag d. 10. december 2015 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Årets julekoncert er med Trine Gadeberg - og overskriften kan være ”Julen har englelyd”. Du er sikker på at få englelyd, når Trine Gadeberg sammen med sine musikere Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick, (orgel/piano, trompet/flygelhorn og trommer) inviterer indenfor i varmen i Industriens sal, til vores jule-hyggelige julekoncert, i en meget varm og stemningsfyldt atmosfære. Dette bevidner det store og trofaste publikum i kirker og koncertsale landet over.

 

Trine Gadeberg er en strålende stjerne med et dejligt nærvær. Med en fantastisk stemme, som spænder over flere oktaver. Det bliver en julekoncert fyldt med smukke salmer, flotte medrivende arrangementer, nyt som gammelt i god blanding med den klassiske solo - alt sammen kædet sammen med søde anekdoter. Trine får med lethed sit publikum til at synge med på et par sange. Man kan slet ikke lade være.

 

”Julen har en stor plads i mit hjerte! Jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, som er en naturlig del af julen”, siger Trine Gadeberg.

 

Vi siger: Glædelig jul!