Musik

Julias Moon & Freja Kirk (Dobbeltkoncert)Lørdag d. 22. november 2014 Kl: 20:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


Koncerten med gruppen Julias Moon og sangerinde Freja Kirk - https://www.facebook.com/frejakirk - er en dobbeltkoncert med to upcoming kunstnere.

 

Sidste nyt er at gruppen Julias Moon optrådte i TV2 under Danish Music Award (DMA14) lørdag d. 8/11, og var nomineret til både ”Årets nye danske navn” og Årets Gruppe”.

Julias Moon består af 3 unge mænd - Louis Samson, Nicolai Gabold og Oliver Kincaid - og de har fornylig udgivet en ny single "Palace".

 

I oktober 2013 debuterede Julias Moon som P3’s Uundgåelige med hitsinglen ”Bay” efterfulgt af EP’en ”Backseat Thunder”. - Sex og melankoli er gennemgåede temaer i poptrioens tekstunivers, tematikker der har gjort sig gældende op gennem soul-traditionen og poppen. Med elektroniske cutting-edge produktioner skaber trioen en moderne nordisk lyd, der refererer til både amerikansk R&B, neo-soul, 80’er synthpop, 90’er Euro og nyere britisk electronica. Det er et udtryk for en ny generations mange inspirationskilder, der hos Julias Moon udmunder i en skarptskåret og uimodståelig pop-vision.

 

Sangerinden Freja Kirk gjorde sig bemærket på TV2 i The Voice-talentkonkurrencen i 2012 med sin fantastiske stemme. At hun er vokset op i et musikalsk hjem, hvor begge forældre er musikere, høres klart i hendes beherskelse af både vokal og melodier.


Freja Kirk udgav et debut-album i marts 2014, ”Monophobia”, hvor det fremgår, at kvaliteten er høj og har internationalt potentiale. Hendes album er fyldt med beats og omkvæd og popsange, så man får lyst til at skrue op for og danse til. Trods de positive musikalske vibes er sangene blevet til i en stærk tilstand af vrede, sorg, desperation og afmagt. Albummet kredser om et parforhold, der synes umuligt at bryde ud af, men som omvendt aldrig kan blive forløst. Freja Kirk laver pop, man bliver både rørt og ramt af.


Freja Kirk er en ny dansk sangerinde med en forbløffende stemme og en dybt personlig klang. Frejas blot 27 år til trods er hver en tone, hun synger, som var den nøje udvalgt.

 

Begge turnerer landet rundt i øjeblikket, og de kommer med et stort set-up. Så her er to gode bud på en koncertaften, hvor du kan opleve nogle unge kunstere på vej.