Musik

Julie Berthelsen m. bandLørdag d. 17. november 2012 Kl: 20:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Ned i tempo, tid til fortællingen og tid til indlevelsen. Med sin akustiske turné udfordrer Julie igen sig selv og den måde, omverden betragter den unge sangerinde med de grønlandske rødder på.

 

Når Julie går på scenen på den akustiske turné, bliver hendes stemme således kun akkompagneret af Peter Dencker på keyboard, Mads Løkkegaard på guitar og Henrik Møller på kontrabas. Den lille besætning med de få instrumenter skal kaste et nyt lys over Julies sange og skabe en tæt kontakt til publikum. Et nærvær som så igen skal smitte af på leveringen af sangene.

 

Til de akustiske koncerter bliver der trukket på det solide bagkatalog i form af Julies tre albumudgivelser, og så bliver der tid til at præsentere nogle af de sange, som har inspireret Julie helt fra barnsben. Der er tale om grønlandske sange, der blandt andre er skrevet af Julies far og faster. Sange med budskaber og personlige historier fra en kultur, som man ikke hver dag stifter bekendtskab med i Danmark.

 

Sangene vil blive krydret med små fortællinger, der sikrer, at den del af publikum, som ikke taler grønlandsk, også kan mærke stemningen. Julie siger selv om de alternative sange fra den grønlandske oprindelse: "Jeg har erfaret fra tidligere, at de grønlandske sange virker meget stærke på publikum, fordi jeg fortæller historien bag, og man så selv skal forestille sig teksten til musikken!"

 

Kom til en musikalsk aften med nærvær og hjerte!

 

Og til medlemmerne af Raastof til Industrien: Dette er efterårssæsonens medlemskoncert! Vi glæder os til at se jer!