Musik

JunckerLørdag d. 25. februar 2017 Kl: 20:00


Medlem: 155,00 kr.


Ikke medlem: 180,00 kr.


Få om nogen dansk sangskriver ejer et vovemod som denne Christian Juncker, der i sin sangkunst nådesløst sætter sig selv hundrede procent ind hver gang. Han skærer ind til benet og går som hunden efter struben i sine forsøg på at omsætte livets gang og ”ugang” her i Dannevang til et sangbart, begavet og medrivende dansk, støvsuget for ligegyldigheder og diverse yndigheder om kærligheden.

 

Udover sit unikke flair for og greb om dansk som sangsprog er Juncker en fremragende komponist, som gerne co-writer med folk han respekterer, men i sidste ende altid med hans egen helt særlige klang, der ikke er til at tage fejl af.

 

Måske har du lagt mærke til titelsangen til TV2’s serie ”Kurs Mod Fjerne Kyster”? Sangen hedder “Havana”! Den er skrevet og spillet Juncker. Måske har du hørt hans sang om ”Mogens og Karen, der bor lidt længere ned ad vejen”. Måske er Juncker ikke så kendt, som han burde være. Måske er han simpelthen for hård en nyser i en musikalsk verden, hvor eventyr, eskapisme og romantik blomstrer på bekostning af erfaring, indsigt og vid. For bliver man ikke et bedre menneske af at lytte til denne Juncker, bliver man lidt klogere på, hvad det vil sige at være et sådant. Menneske, altså. Her og nu i krisens Danmark.

 

Det har vi virkelig brug for. Virkelig.

 

Der venter os en aften i selskab med en særlig kunstner og hans makker, der har nogle fine sange til os.