Musik

KANDIS - 30 års jubilæumFredag d. 28. februar 2020 Kl: 19:00


Medlem: 385,00 kr.


Ikke medlem: 385,00 kr.


Udsolgt
Facebook


KANDIS - 30 års jubilæum i 2019,

festen fortsætter ind i 2020 - i Den Gamle Aaruphal

 

Program:

Kl. 18.00 Dørene åbnes

Kl. 19.00 - 3 retters menu m/ underholdning af DJ

Kl. 21.00 KANDIS - musik og dans

Pris 385 kr. incl. gebyr

Evt. henvendelse på tlf 64431013 eller på mail@hotelaarupkro.dk

Hvis der skulle være særlige ønsker. 

 

 

KANDIS fejrede i 2019 deres 30 års Jubilæum

KANDIS er i dag det største navn indenfor dansktopgenren, som man har set herhjemme.

 

Med den enorme popularitet er KANDIS i hel sin egen særklasse gået hen og blevet et begreb og en institution indenfor den danske underholdningsbranche.

 

De 30 år har været præget af især en lang ubrudt turné, som har bragt KANDIS rundt i enhver afkrog af Danmark i det som kaldes ”Festen uden ende”.

 

Som rejsende i livsglæde har KANDIS spillet mange tusinde jobs igennem 30 år og fyldt dansegulvene overalt, hvor de er kommet frem med begejstrede fans, som alle elsker at feste sammen med Danmarks populæreste orkester.

 

De 4 musikere i KANDIS har altid haft et højt ambitionsniveau og har arbejdet stenhårdt gennem hele karrieren for at nå til det sted, hvor de står nu. KANDIS har hele vejen ligeledes forstået vigtigheden i hele tiden at forny sig og tilpasse sig tiden.

 

Det er både på plade siden og ligeledes på live siden, hvor KANDIS ofte har været trendsættere indenfor genren. Derfor er KANDIS hele tiden aktuelle med nye sange og hits og ligeledes på live siden fornyer de sig, så det trofaste publikum gang på gang får nye stjernestunder og glæde via musikken fra KANDIS.

 

KANDIS er: Johnny Hansen guitar og vokal - Jens Erik Jensen keyboard og vokal - Jørgen Hein Jørgensen bas og vokal - Frank Thøgersen trommer.

 

KANDIS 30 års Jubilæums turné i 2019 blev en kæmpe succes med en ekstra lang turné, og som fortsætter ind i 2020, hvor de blandt andet kommer til Aarup, og spiller i Den Gamle Aaruphal - arrangeret af Hotel Aarup Kro.