Musik

KANDIS - Rejsende i livsglædeFredag d. 23. februar 2024 Kl: 18:30


Medlem: 450,00 kr.


Ikke medlem: 450,00 kr.


 

 

KANDIS - rejsende i livsglæde

- spiller i Den Gamle Aaruphal, Skolegade 3, Aarup

 

PROGRAM

Kl. 17.30 - Dørene åbnes 

Kl. 18.30 - Spisning 

Kl. 21.00 - KANDIS går på - musik og dans

 

PRIS 450 kr. incl. gebyr

 

Evt. henvendelse på tlf 64431013 eller på mail@hotelaarupkro.dk

Hvis der skulle være særlige ønsker. 

 - - - - - - - - - - - - - - 

 

KANDIS har igen startet 2023 sæsonen op med stor succes. Det er 34. sæson, at dette fantastiske orkester drager ud på en landsdækkende turné under mottoet ”Rejsende I Livsglæde”.

 

Koncertkalenderen er allerede ved at være fyldt op, men fortsætter ind i 2024, hvor de kommer til Aarup, og spiller i Den Gamle Aaruphal - arrangeret af Hotel Aarup Kro.

 

I september 2022 modtog KANDIS også hele 2 guldplader for henholdsvis KANDIS 20 og KANDIS 21, dette var samtidig historisk, idet KANDIS dermed er det danske orkester, der igennem hele karrieren har modtaget allerflest hædersbevisninger i form af guld og platinplader for deres samlede CD-produktion.

 

Dette vidner klart om KANDIS´s helt exceptionelle popularitet. KANDIS forstår altid at forny sig, og derfor er de også i 2023 aktuelle med et nyt album denne gang albummet KANDIS 22, som indeholder en trackliste med 15 sange. Sangene er leveret af de bedste danske sangskrivere bl.a. Johnny Hansen selv – Ib Grønbech, Anders Tind og Jens Varmløse m.fl.

 

Der er også svenske sange med, som har fået tekst af Lonnie Kjer. Det hele er samlet og produceret af den dygtige velkendte producer Søren Bundgaard. CD´en indeholder et dejligt mix af den velkendte klassiske dansebandsstil og den mere country prægede guitar stil, samt selvfølgelig også de gode oktoberfest agtige hits.

 

Det er på live siden, at det vigtigste sker for KANDIS.

Johnny Hansen siger bl.a. ”Det er der vi møder vores publikum og alle vores fans, det er vigtigt for os at give dem de bedste musikalske oplevelser. Uden vores fans og publikum var vi ingenting. Derfor bruger vi også altid meget tid på at snakke med vores fans og skrive autografer mv., når vi er ude i landet på vores mange koncerter”.

 

KANDIS er følgende:

Johnny Hansen – lead vokal og guitar
Ole Svendsen – bas og vokal
Jens Erik Jensen – keyboards og vokal
Frank Thøgersen – trommer og vokal
Mads Hyldahl – lead guitar og vokal

 

 

Oplev KANDIS live i "Den Gamle Aaruphal", Skolegade, 5560 Aarup - arrangeret af Hotel Aarup Kro.

 - - - - - - - - - 

 

PS: Ledsager med handicapkort, kan komme gratis til arrangementet ifølge med den handicappede, mod at betale for madbillet til 250 kr.