Musik

KANDIS - levende danseglædeFredag d. 24. februar 2023 Kl: 18:30


Medlem: 450,00 kr.


Ikke medlem: 450,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

 

 

KANDIS - mere aktuel end nogensinde

- spiller i Den Gamle Aaruphal, Skolegade 3, Aarup

 

PROGRAM

Kl. 17.30 - Dørene åbnes 

Kl. 18.30 - Spisning 

Kl. 21.00 - KANDIS går på - musik og dans

 

PRIS 450 kr. incl. gebyr

 

Evt. henvendelse på tlf 64431013 eller på mail@hotelaarupkro.dk

Hvis der skulle være særlige ønsker. 

 - - - - - - - - - - - - - - 

 

KANDIS er mere aktuelle end nogensinde før. -

I løbet af efteråret 2021 har KANDIS haft premiere på deres biograffilm ”Kandis for Livet”, som har fået fantastiske 5-stjernede anmeldelser overalt i den skrevne danske presse. Filmen blev en kæmpe succes og en stor oplevelse for den store fanskare, som følger KANDIS.

 

Det har ligeledes givet KANDIS mange landsdækkende TV-optrædener på både DR TV og TV2, hvor de har optrådt med bl.a. soundtracket fra filmen og nogle af deres mange andre store hits.

 

KANDIS er ligeledes aktuelle med deres nyeste album KANDIS 21. Om dette album fortæller Johnny Hansen: ”Det har været som at gå fra ”asken til ilden” – efter en lang periode uden koncerter og livejobs på grund af corona, har vi virkelig fået travlt.  - Der har ophobet sig et stort behov for at komme ud og blive underholdt, og det er vi jo rigtig glade for.”

 

Albummet ”Kandis 21” indeholder 15 nye Kandis-hits med helt samme mix og sammensætning som vi kender fra de traditionelle nye Kandis udgivelser. Alle sange med dansevenlig nerve og sjæl, som skaber glæde – også til en hver fest.

 

Med alle disse positive ting tager Danmarks populæreste danseorkester KANDIS hul på endnu en sæson.

 

For 33. år i træk kører tour bussen rundt i det ganske land for at underholde ved diverse hal arrangementer og hoteller, kroer mv.

 

Alle steder tegner der sig det samme billede med udsolgte huse og mange begejstrede fans, som nyder KANDIS’ populære musik og som gør folk glade. Derfor kan man roligt sige, at KANDIS lever op til deres motto om at ”være rejsende i livsglæde”.

 

KANDIS er følgende:

Johnny Hansen – lead vokal og guitar

Jørgen Hein – bas og vokal

Jens Erik Jensen – keyboards og vokal

Frank Thøgersen – trommer og vokal

Mads Hyldahl – lead guitar og vokal

 

Oplev KANDIS live i "Den Gamle Aaruphal", Skolegade, 5560 Aarup - arrangeret af Hotel Aarup Kro.

 - - - - - - - - - 

PS: Ledsager med handicapkort, kan komme gratis til arrangementet ifølge med den handicappede, mod at betale for madbillet til 250 kr.