Musik

KANDIS - på landevejen igenFredag d. 25. februar 2022 Kl: 18:30


Medlem: 395,00 kr.


Ikke medlem: 395,00 kr.


Udsolgt
Facebook

 

KANDIS - på landevejen igen

- spiller i Den Gamle Aaruphal, Skolegade 3, Aarup

 

PROGRAM

Kl. 17.30 - Dørene åbnes 

Kl. 18.30 - Spisning 

Kl. 21.00 - KANDIS går på - musik og dans

 

PRIS 395 kr. incl. gebyr

 

Evt. henvendelse på tlf 64431013 eller på mail@hotelaarupkro.dk

Hvis der skulle være særlige ønsker. 

 

 

Danmarks populæreste orkester KANDIS var i 2020 hårdt ramt på live siden, hvor de måtte aflyse langt over 100 koncerter pga. coronaen. Derfor glæder KANDIS sig helt vildt til at komme på landevejen og give koncerter for de mange fans rundt omkring i hele Danmark.

 

KANDIS har dog ikke ligget på den lade side. De har haft meget stor succes med deres Live koncert fra DK 4 ”KANDIS – LØRDAGSBAL”, som udkom på CD og DVD og lå på 1. pladsen på Danmarks officielle hitliste i flere uger. Herudover udgav KANDIS et nyt album ”Kandis 20” med helt nye sange.

 

”2020 har været et meget specielt år for os. - Dog har det været godt for vores nye CD. Vi har haft god tid til at kæle for sangene – finde og skrive de rigtige numre og bruge god tid på dem i studiet. Så jeg er meget glad og stolt for Kandis 20 og glæder mig til at præsenterer sangene for publikum, fans og radiolytterne” fortæller Johnny.  

 

KANDIS 20 er i den velkendte KANDIS genre – med en god blanding af pop, country og schlager inspirerede numre. Det er som altid meget velproduceret og meget iørefaldende sange, som man føler man kender allerede første gang man hører dem.

 

Nu glæder KANDIS sig til igen at kunne starte tour bussen og komme rundt og præsentere både de nye sange og en masse af de største hits fra en lang og glorværdig karriere.

 

KANDIS er: Johnny Hansen – sang og guitar, Jens Erik Jensen – keyboard, Jørgen Hein – bas, Frank Thøgersen – trommer, Steffen Brix - guitar.

 

KANDIS drager på landevejen igen, efter coronapausen, i efteråret 2021 og foråret 2022, hvor de blandt andet kommer til Aarup og spiller i Den Gamle Aaruphal - arrangeret af Hotel Aarup Kro.