Musik

Kaare Norge & AnnMari Max HansenLørdag d. 14. april 2012 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Rent musikalsk, opstod der sød musik, da skuespilleren / sangerinden AnnMari Max Hansen og guitaristen Kaare Norge mødte hinanden første gang.

Det skete for to år siden i Århus Musikhus, hvor de var engageret hver især med deres solistoptræden. Kaare Norge med sit virtuose guitarspil og AnnMari Max Hansen med sit dansk-svenske repertoire, som straks appelerede til Kaare Norges betagelse af den nordiske musiktone.

De har nu etableret et samarbejde, som dels omfatter deres meget populære ”Julekoncerter”, og nu også deres sommer- og efterårskoncerter, som de har valgt at kalde ”Den Nordiske Sjæl”, indeholdende et varieret og spændende program med sange af bl. a, Cornelis Vreeswijk, Bellman,Jan Johansson, Carl Nielsen, Evert Taube, Tove Ditlevsen, Hugo Alfvén, Björn Afzelius m fl.
Med den verdenskendte guitarist Kaare Norge og med AnnMari Max Hansens personlige og charmerende fortolkninger af disse sange, som har fulgt os gennem årene, venter der publikum en vidunderlig oplevelse af folkemusikalsk/ klassisk karakter - en ”Musikalsk Perle”