Musik

Karoline Munksnæs med bandLørdag d. 23. februar 2013 Kl: 20:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


Karoline Munksnæs er et forholdvis nyt og ukendt navn for de fleste i den brede befolkning, men hun er gået hen og blevet lidt af en P4–darling.

 

Hun har tidligere sunget kor for både Sebastian, Tue West og Sara Grabow.

 

Karoline Munksnæs er oprindeligt uddannet skuespiller men pladedebuterede i 2010 med albummet "I modsat retning". Albummet høstede fine roser og fire af Karolines sange strøg direkte i A-rotation på DR’s P4. I 2011 fulgte hun så op med albummet "Jupiter", hvor 2 af sangene ligeledes strøg ind på playlisterne.

P4 vurderer Karoline som værende en af DK’s stærkeste upcoming sangerinder lige nu og spår hende en stor og lovende fremtid på den danske singersongwriter-popscene.

 

Karolines sange er vedkommende og ærlige med den mulige /umulige kærlighed og de nære relationer som tekstligt omdrejningspunkt. Hun leverer sine danske, nære sange med varme og naturlighed og der er stærke kræfter og stor personlighed bag, når hun går på scenen med sit særligt stemningsfulde og levende band.

 

Med sig på Industrien har hun på guitar: Anders Christensen; på bas: Simon Dyhr; på trommer: Julian Falck - og Katrina Petersen er med på keys og kor.

 

Vi glæder os til at præsentere Karoline Munksnæs og hendes sangunivers. Hendes koncerter plejer at være succeer, så kom og bliv glædeligt overrasket og hør noget af den nye gode musik!