Musik

Kristian Lilholt BandFredag d. 02. februar 2018 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Kristian Lilholt er fyldt 60 år, og det fejrer han på flotteste vis med en gedigen nyudgivelse i form af et dobbeltalbum: ”Kristian Lilholt 2016”. - Hele 2 fulde originalalbums - et med nye sange (9 ud af 10 på dansk) og et med ny instrumentalmusik (11 titler). - Et facinerende indblik i et langt liv i musikkens verden. - 2 timers ny musikviser Kristian Lilholt i storform. Varm og vedkommende musik med overblik og substans, og med en melodisk tæft der er de færreste forundt.

 

Kristian Lilholt Band vil bl.a. opføre LAND Live, som de sidst opførte på Industrien i januar ’14, med meget stor succes.

Bandet består udover KRISTIAN LILHOLT,  af IDA FRIIS VIRENFELDT, TINE LILHOLT, LASSE JØRGENSEN & FREDE PANDURO.

 

LAND Live er meget mere end en koncert. LAND Live er en totaloplevelse. LAND er en rejse gennem årstidernes danske landskab i musik, billedkunst, lyrik og levende billeder.

 

Ca. halvdelen af koncerten vil være opførelsen af LAND sangene/musikken spillet live til LAND-filmene vist på stort lærred.

 

Udgangspunktet for LAND Live er 8 store ekspressive landskabsmalerier af billedkunstner Carsten Frank. Med udgangspunkt i malerierne har Kristian Lilholt skrevet 8 sange og musikalske forløb, og 8 film over malerierne, og musikken er produceret af Kim Søgaard.

 

Den øvrige del af koncerten vil være ny musik fra hans albums og ældre musik fra Kristian Lilholts store bagkatalog af kvalitetssange og instrumental musik.

 

På "Kristian Lilholt 2016" udgivelsen vil man genkende hans unikke melodiske overskud, og hans fine fornemmelse for at skabe iørefaldende musik og sange, der griber en om hjertet!

 

Der er lagt op til en helt specielt dejlig aften i musikkens tegn.