Musik

Kristian Lilholt Band opfører LAND LiveFredag d. 23. januar 2015 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Kristian Lilholt er en fremragende komponist, hvis musik har en meget sjælden melodisk nerve. Fra de første vinylalbums i 80’erne med fejende flot rockmusik, over 90’ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00’ernes sange både på dansk og engelsk, til det store projekt: LAND.

 

LAND Live er meget mere end en koncert. LAND Live er en totaloplevelse. LAND er en rejse gennem årstidernes danske landskaber i musik, billedkunst, lyrik og levende billeder. Reaktionerne fra de hidtidige shows vidner om en overordentlig positiv og – ikke mindst – meget dansk oplevelse. Ordet ’fantastisk’ bruges igen og igen.

 

Udgangspunktet for LAND Live er 8 store ekspressive landskabsmalerier af billedkunstner Carsten Frank. Med udgangspunkt i malerierne har Kristian Lilholt skabt 8 originale sange og musikalske forløb, og 8 originale film over malerierne og musikken er produceret af Kim Søgaard.

 

Cirka halvdelen af aftenens koncert vil være opførelsen af Land sangene/musikken spillet live i sync til LAND-filmene vist på stort lærred. Resten af koncerten vil være ny og ældre musik fra Kristian Lilholts store bagkatalog af kvalitetssange og instrumental musik.

 

Og de fleste ved jo også, at nogle af hans bror Lars Lilholts allerstørste hits er komponeret af Kristian. Han var en væsentlig medvirkende faktor ved Lilholt Bands vej til toppen af hitlisterne i 90’erne. Han forlod Lilholt Band for 10 år siden.

 

Der er lagt op til en helt specielt dejlig aften!