Musik

Kurt RavnFredag d. 22. marts 2013 Kl: 20:00


Medlem: 250,00 kr.


Ikke medlem: 275,00 kr.


Den folkekære skuespiller og sanger Kurt Ravn behøver ikke megen præsentation.

 

Men for en sikkerheds skyld er det nok værd at nævne, at siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973 har han markeret sig som en af sin generations mest talentfulde og alsidige skuespillere og sangere.

 

Sideløbende med de mange roller på teater, film og TV har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet og talrige CD-indspilninger.

 

Kurt Ravn mestrer som få både skuespillets og sangens kunst, hvilket har bragt ham stor succes i musical-roller som bl.a. Jean Valjean i Les Miserables. Anatoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus i rollen som herr Leonard i Carl Nielsens Maskerade. CD-indspilningen af Maskerade udløste senere en Grammy.

 

Kurt Ravn er jævnligt solist hos landets symfoniorkestre og har et tæt samarbejde med De Nordiske Spillemænd samt pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen.

 

Kurt Ravn giver sammen med sin pianist en intimkoncert på Industrien med et repertoire, der byder på både nye og ældre sange. Så der venter publikum en dejlig oplevelse med fine sange, sunget af en kunstner, der evner at være nærværende og fortolke sangene med en indføling og forståelse, der kommer ud over scenekanten.