Musik

L Wood Joy og Horns Of FireLørdag d. 28. marts 2020 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


 

AFLYSNING OG FLYTNING AF KONCERTEN

 

Vi har desværre måttet aflyse denne koncert pga situationen omking coronavirus.

 

Den vil blive flyttet til en ny dato.

 

 _____________________________________

 

L Wood Joys besøger Industrien, som et af de få steder i foråret.

 

Med sig denne aften har de blæsergruppen ”Horns of Fire”, der også består af Odenseanske bysbørn. Det bliver en forårsaften med fest, skarpe klavertoner, bluesy sang og den rå power, som kun et solidt velspillende band med en 4 mand stor blæsergruppe kan levere. 

 

Trioen – L Wood Joy - har to anmelderroste albums i bagagen. Begge udgivelser rummer trioens egne numre med referencer til boogie-woogie, swing, jazz og rock’n roll.

 

De tre musikere mødte hinanden på Det Fynske Musikkonservatorium i 2005, og har siden dyrket kærligheden til den musik, der udsprang i New Orleans i 1930 og hele vejen frem til i dag.

 

Gennem de sidste 10 år har L Wood Joy spillet gentagne gange på landets mange jazzfestivaler. Trioens koncerter er altid et tilløbsstykke med de mange iørefaldende hits samt gruppens fortolkninger af New Orleans-æraens største hits.

 

Navnet L Wood Joy blev skabt, da pianistens fornavn blev skåret ned til L, og Skov blev til Wood. Da frontmandens kone i øvrigt mente, at der manglede noget i navnet, blev resultatet ”Joy”, som passer til glæden og energien i musikken fra det sydlige USA.

 

L Wood Joy feat. Horns Of Fire er:

Lasse Skov – sang, klaver, Jakob Riis – bas, Morten Lyngsøe – trommer, Henrik Hou – trompet, Morten Øberg – alt saxofon, Hans Mydtskov – tenor- og bariton saxofon og Stefan Ringive – trombone.