Musik

L Wood Joy feat. Horns Of FireLørdag d. 13. marts 2021 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Aflyst
Hjemmeside

Denne koncert er aflyst på grund af corona nedlukning.

Ny dato for koncerten følger senere.

 --------------------------------------------------------------------

 

L Wood Joy feat. Horns Of Fire

 

L Wood Joy besøger Industrien, som et af de få steder i foråret.

 

Med sig denne aften har de blæsergruppen ”Horns of Fire”, der består af Odenseanske bysbørn. Det bliver en forårsaften med fest, skarpe klavertoner, bluesy sang og den rå power, som kun et solidt velspillende band med en 4 mand stor blæsergruppe kan levere. 

 

Trioen – L Wood Joy - har to anmelderroste albums i bagagen. Begge udgivelser rummer trioens egne numre med referencer til boogie-woogie, swing, jazz og rock’n roll.

 

De tre musikere mødte hinanden på Det Fynske Musikkonservatorium i 2005, og har siden dyrket kærligheden til den musik, der udsprang i New Orleans i 1930 og hele vejen frem til i dag.

 

Gennem de sidste 10 år har L Wood Joy spillet gentagne gange på landets mange jazzfestivaler. Trioens koncerter er altid et tilløbsstykke med de mange iørefaldende hits samt gruppens fortolkninger af New Orleans-æraens største hits.

 

L Wood Joy feat. Horns Of Fire er:

Lasse Skov – sang, klaver. Jakob Riis – bas. Morten Lyngsøe – trommer. Søren Phille - trompet. Morten Øberg - alt saxofon. Andreas Bøttiger - tenor saxofon. John Kristensen - trombone.