Musik

LAURSEN - på scenen i Spil Dansk Ugen



Lørdag d. 03. november 2018 Kl: 20:00


Medlem: 115,00 kr.


Ikke medlem: 140,00 kr.


 

LAURSEN er et nyt, originalt indslag på den dansksprogede folk-pop-scene.

 

Den politisk engagerede og socialt indignerede sanger er ikke uddød. Og de gode fortællingers tid er endnu ikke ovre. – LAURSEN, en dansk sanger og sangskriver på vej - der det seneste års tid har budt på en række medrivende koncerter rundt om i landet.

 

Debutalbummet Nutidslevn udkom 1. juni 2018, og her serverer LAURSEN sammen med sit band, et forrygende og vedkommende bud på en af sin egen generations store fortællinger - når provinsen møder storbyen. -

Albummet er blevet anmeldt i musikbladet GAFFA i september hvor den fik 4 stjerner.

 

Med Nutidslevn genrejses samtidig den politisk engagerede og socialt indignerede folk-pop, når LAURSEN spidder velfærdsstaten, danskerne og hverdagen i et kærligt greb, hvor det er svært ikke at blive ramt.

 

Med sange som "Bonderøv i Hipsterklær", "Langt Væk Herfra" og andre, skriver LAURSEN sig ind i en stærk dansk sangskriver-tradion med sin autentiske og satiriske lyrik og en original stemme med betragtninger fra vores samtid, som brænder sig fast i bevidstheden.

 

På scenen bakkes LAURSEN op af Jack Kingston på mandolin/melodica og Markus Nederby på banjo. Live-oplevelsen er altid både nærværende og opruskende, når man som publikum inviteres med indenfor i de finurlige men genkendelige verdener, som teksterne udfolder.

 

Så hvis du nogensinde har solgt din sjæl til en kassefabrik eller prøvet at hanke lidt op i dig selv uden held – hvis du har undret dig over, hvorfor man ikke længere kan få pommes fritter i en idrætshal, og hvorfor de danske breve må levere sig selv – eller hvordan det i øvrigt kan være, at Skattefar ikke længere forsørger Moder Jord - så skulle du måske lytte lidt til LAURSEN!

 

Oplev denne danske sanger og sangskriver med sin trio – selvfølgelig på scenen i ”Spil Dansk Ugen”.

 

----------------------------------------------------------

 Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter. Læs mere om bl.a. pakkepriser på flisen "RåstofKoncert" - på linket her.