Musik

La Porta BandFredag d. 28. januar 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


La Porta Band blev dannet i 1979, da spillemands-gruppen Rumlekvadrillen blev opløst. Samlingsstedet var musikværtshuset ”La Porta” i Lemvig. Da Johnny Madsen, som ejede ”La Porta” i starten af 80’erne, gik ned med sit legendariske musikværtshus i Lemvig, var det hele ikke slut. Hans lige så legendariske - og ofte svært udvidede - husorkester: La Porta Band, har med skiftende besætninger baseret på en grundstamme, holdt ånden ude af flasken siden da.

Med mere end tyve år på bagen må samspillet nødvendigvis være utrolig tæt og repertoiret imponerende stort. La Porta Band er og bliver først og fremmest et skiffle-band, hvilket repertoiret da også tydeligt bærer præg af. Med hovedvægten lagt på en blanding af Cajun-Ragtime-Country-blues agtige numre krydret med Jigs og Reels tilsat et stænk Hill-Billy. Altsammen udført i den helt specielle ”La Porta Swing” stil.

Besætningen er Peder Laursen på vaskebræt, skeer, masker mm; Jens Ganer på harmonika og violin; Carsten Kjær på guitar, banjo, mundharpe, kazoo og vokal; J. P. Sonne på bas og vokal - og Bent Skourup på guitar, violin og kor.

Hold danseskoene klar, det kan være svært at sidde stille!!