Musik

Lars Lilholt - SoloFredag d. 31. oktober 2014 Kl: 20:00


Medlem: 250,00 kr.


Ikke medlem: 275,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

Der er jo næsten ikke nødvendigt at skrive ret meget om Lars Lilholt. I ved allerede det hele! Alle kender ham og hans orkester, som sværvægtere på festivalscenerne igennem flere årtier.

 

Men der er også en anden side af Lars Lilholt og hans fantastiske sangskat, nemlig historiefortælleren og den følsomme sanger – med balladerne, fortællingerne og de langsomme, smukke og flot svungne melodiske sange. Hvor der det ene øjeblik er fuld gang i den, mens der i næste øjeblik er så stille, at man vil kunne høre en knappenål falde til jorden. Og det er denne side af Lars Lilholt I kommer til at møde ved denne koncert!

 

Lars Lilholt har efterhånden levet som aktiv og professionel rejsende musiker i over 40 år, og der byder sig her en helt unik chance for at opleve sangeren, sangskriveren, musikeren og historiefortælleren Lars Lilholt på allernærmeste hånd og på en helt ny måde, når Lars Lilholt nu kan opleves helt tæt på, i intime rammer ved nogle få udvalgte koncerter.

 

Repertoiret vil naturligvis strække sig over sange fra Lars Lilholts store sangkatalog.

 

Tilbage er kun at skrive, at hvis I vil have billetter til denne helt specielle koncertmulighed, så kan det godt være, at I skal være hurtige! ;-)