Musik

Lars Skjærbæk og Nordfolk spiller DylanLørdag d. 25. oktober 2008 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Nordfolk lænede sig for et par år siden op ad et nationalt gennembrud sammen med Johnny Nørmølle. Sammen lavede de noget medrivende og indholdsrig musik, der gav Johnny Madsen kamp til stregen. Resten er i grunden en ganske sørgelig historie, for Nørmølle fik sceneskræk og sammen kom de aldrig ud at spille igen.

Lars Skjærbæk er blevet en af musikkens bagmænd. Fra starten i Inside The Whale til hans nuværende orkester Boat Man Love har han spillet med og produceret album for en stort skare af Danmarks fremmeste musikere. Lars var fast sideman for Tim Christensen i dennes storhedsår, og Boat Man Love står i dag som fast orkester for Michael Falch, når denne skal have gang i den.

Men sammen har Lars og Nordfolk et rigtigt kærlighedsprojekt omkring deres fælles passion for Bob Dylan. Sammen gennemtamper og fortolker de Dylans store plader fra midten af 60’erne, de år hvor Dylan satte strøm på hegnet og rystede og forargede en hel verden af folk-musik-puritanere, men samtidig fornyede folkemusikken som den aldrig siden er blevet det. Det bliver de store numre fra fortrinsvis Blonde On Blonde og Highway 61 vi får at høre.

Ikke som plat play-back, men som kærlige fortolkninger og gendigtninger som de kun kan udføres af musikere, der elsker det materiale, de spiller.