Musik

Led Zeppelin JamLørdag d. 26. september 2020 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


LED ZEPPELIN JAM

 

Hele Danmarks første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM er tilbage!

Tilbage i 1989 - før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik - begyndte bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum.

 

Et af verdens største rockbands gennem tiderne, Led Zeppelin var hårdt savnet af mange rockfans, da bandet stoppede med trommeslager Jon Bonhams død i 1982. Og faktisk gik der ikke længe, før Led Zeppelin Jam blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte.

  

I 2019 har bandet så 30 års jubilæum! Og det er samtidig 50 år siden Led Zeppelin udsendte deres debut-album. Det skal ikke gå ubemærket hen og hvorfor stoppe mens legen er god?

 

Bandets oprindelige sanger Alex Nyborg Madsen har valgt at stoppe, men efter virkelig mange opfordringer fra både publikum og spillesteder, har bandet besluttet at fortsætte med ny forsanger.

 

 

Den nye sanger er Thomas Carlsen. Thomas er en arketypisk frontfigur og en fremragende rock-sanger med masser af energi, som i forvejen kender og elsker Led Zeppelin repertoiret. Thomas er et livstykke på en scene og kommer helt ud over kanten!

 

Ellers er resten af bandet det samme solide hold:

 

Henrik Tvede – guitar, Martin Schwerin – guitar, Carsten Neumann – bas, Benjamin Fischermann – trommer, Lars Mitch Fischermann – trommer, og Thomas Carlsen - vokal