Musik

Leonard Cohen aftenLørdag d. 04. oktober 2008 Kl: 19:30


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 120,00 kr.


Denne aften på Industrien i Aarup handler om manden og hans musik. Aftenen er arrangeret i samarbejde med Aarup Bibliotek og Aarup Biografforening.

Først vises filmen ”Leonard Cohen - I’m Your Man”. Her kommer man tæt på Cohen, som i en række ærlige interviews - med sin tørre humor og dybfølte intensitet - reflekterer over alt fra kunst, poesi, og kreative processer, samt gør op med myterne og sin farverige fortid. Med i filmen er også verdensstjerner som bl.a. Nick Cave, Julie Christensen, Rufus Wainwright og U2, som her fortæller, hvad Cohen har betydet for dem, og nyd deres fortolkninger af Cohens sange, i en optagelse fra den bragende flotte hyldestkoncert i Utzon’s Operahus, Sydney i 2005.

”Leonard Cohen – I’m Your Man” er en smuk musikdokumentar og et intimt portræt af en sand ener.

Aftenen fortsætter med en optræden af guitaristen og produceren Anders Dohn og den unge sangerinde og kontrabassist Thea Damgaard. De to har i de seneste par år givet over tredive velbesøgte koncerter på spillesteder, festivals og biblioteker over hele landet med deres danske fortolkninger af Leonard Cohens klassiske sange.

Thea Damgaard og Anders Dohn synger naturligvis også nogle af de bedste af sangene fra albummet ”På danske Læber”, som Anders Dohn tog initiativ til og oversatte størstedelen af sangene for i perioden 2002-2003.

Der venter publikum en intens og spændende aften om en karismatisk og følsom digter og sangskriver.