Musik

Les MannFredag d. 26. november 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Les Mann startede som trio i 1963, hvor de tre elektrikerlærlinge Arne, Finn og Ole gik sammen om den elektriske musik. Les Mann er således nok et af Odense´s ældste bands.

Bandet blev Fynsmestre i popmusik i 1966 og turnerede 68-69 gennem Europa, på de Amerikanske baser - og sågar en Marokko-tur blev det til. 3 af medlemmerne har været med siden sidst i tresserne - og der ud over er der siden kommet 2 lidt yngre drenge med i gruppen.

Trods job, havearbejde m.m. insisterer de stadigvæk på at komme ud at trykke den af på landets musikscener med deres uforfalskede Rock´n Roll. Det fænger både hos det yngre og hos det lidt ældre publikum. Les Mann er fast navn på plakaten ved succesarrangementet Rock med Rynker på Posten i Odense.

Så her venter en aften med knald på - med musik fra da bedstefar var dreng og begyndte at få langt hår! Skulle det ske, at du netop denne aften skal til julefrokost i Aarup, så er det oplagt sammen at gå til denne koncert og svinge træbenet, når maden er spist. En god aften venter!