Musik

Lis Sørensen m. bandTorsdag d. 01. marts 2012 Kl: 20:00


Medlem: 275,00 kr.


Ikke medlem: 300,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

Med et bagkatalog, som mange misunder hende, og en stemme større end de fleste er Lis Sørensen uden tvivl en af landets mest nærværende sangerinder. Live formår Lis Sørensen at fylde koncertstederne med begejstrede tilhørere og selv på store spillesteder at skabe en intim stemning med sine elskede sange i centrum.

I efteråret 2010 kom der endelig et nyt album fra Lis Sørensen ”For kærlighedens Skyld”. Og her - et år efter udgivelsen - er adskillige af sangene fra albummet blevet nyklassikere og en fast bestanddel af Lis Sørensens repertoire – f.eks. ”Mindernes Allé” og ”Igennem Universer”.

Det er ikke tilfældigt, at netop Lis Sørensen har fået tilnavnet ”Hjertets sangerinde”. Den store stemme når det yderste af spillestedet og gør indtryk på enhver, der lytter. Direkte fra hjertet synger hun den perlerække af nye og gamle klassikere, der er kernen i hendes koncerter: ”Mine øjne de skal se”, ”Stille før storm”, ”Verden er i farver”, ”Fuld af nattens stjerner”, ”Indtil dig igen”…

På forårsturnéen 2012 har Lis Sørensen som ofte før sit topprofessionelle band i ryggen. Bandet består af: Jette Schandorf: bas, Poul Halberg: guitar, Jonas Krag: guitar, Jan Sivertsen: cajon og Klaus Menzer: percussion.