Musik

LokalCabaret: De 3 muske 4 ... hvis Harry kommerLørdag d. 01. november 2008 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Det er os en stor glæde, at kunne invitere jer til danmarkspremiere på showet.

På scenen vil I opleve:

Skuespiller Klaus Kastenkop (med K). Klaus har især medvirket indenfor oprette- og musicalgenren. Klaus Kastenkop huskes især for optagelsesprøven til ”Guy´s and Dolls” Erik Bent Svendlund udtalte ”jeg har aldrig oplevet noget lignende”

Skuespiller Rene Hæmmet. Rene har i mange år arbejdet med børneteater, men pga. manglende publikums-tække og lampefeber, er han i de sidste år gået til hånde i en polsk dukketeater.

Skuespiller Johs Laster. Johs er den sidste del af kvintetten, - og også den mest heavy. Johs har i flere år forsøgt optagelse i flere heavyrock-orkestre, men er blevet vejet og fundet for let.

Selvfølgelig skal der også være musikalsk ledsagelse, og vort dygtige orkester er under ledelse af kapelmester Jørgen Ellekilde.

Disse 3 – Muske 4 har, for at prøve noget nyt, etableret et musikalsk, komisk show, hvor I vil opleve noget for ørerne, lattermusklerne og øjnene.

I løbet af ca. 2 timer kommer vi musikalsk omkring Blues Brothers, Four Jacks, Kim Larsen, Mills Brothers, søens folk, zoologisk have og meget, meget mere.