Musik

Louise JuulFredag d. 01. februar 2008 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 0,00 kr.


Kulturelt Samråd har besluttet at giver jer alle en forsinket julegave. Vi vil derfor gerne invitere jer til koncert med en af vore unge lovende singer/songwritere. Benyt jer af chancen for at opleve en af de kunstnere, der kan bliuve morgendagens stjerner. Louise Juul har optrådt på Industrien før, så vi ved godt, hvad vi kan forvente, en varm og flot koncert med numre fra den CD, hun endelig fik lavet. Billetter kan som sædvanlig bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek

Louise Juul er en af de sangskrivertalenter, som har formået at bryde igennem til den bredere danske musikverden. Med sine fængende songersongwriter-kompositioner og sin kønne vokal blev hun i 2006 signet til Gyldendals pladeafdeling Exlibris. Resultatet heraf kom i foråret 2007 i form af den glimrende debutplade ”Let me grow”, som hun præsenterer rundt om på landets spillesteder.

Hendes musikalske univers flirter med country-genrens behagelige sound og sangskrivnings-tradition, men når alt kommer til alt er det i sidste ende ørekælende pop-musik for det voksne publikum, præsenteret i et lækkert, primært akustisk lydunivers.

Teksterne har karakter af ærlighed og åbenhed og tager fat om genkendelige størrelser for unge og ældre; kærlighed og livets mange og varierede oplevelser, som alle kan nikke genkendende til.

Selv spiller Louise Juul guitar & mundharpe Og med sig på Industrien har hun Rasmus Zeeberg, lead guitar, der også spiller med Hush, og Steffan Sørensen, der er med i gruppen Zar, på kontrabas & Violin.

I en stil, der læner sig op af Folk/Country og i dybt familieskab med sangskrivere som Norah Jones, Katie Melua og Dolly Parton, lægger Louise Juul op til en rigtig fin aften på Industrien.