Musik

Loveless Blue Quintet - Jazz & DrinkLørdag d. 11. marts 2023 Kl: 20:00


Medlem: 50,00 kr.


Ikke medlem: 50,00 kr.


Jazz og drink for en halvtredser - Loveless Blue Jazz Quintet

 
Musik På Industrien i Aarup vil gerne slå et slag for jazzen. Derfor inviterer foreningen til ultra billig jazz lørdag den 11. marts.
 
Og det er ikke bare jazz men jazz af allerbedste karat. Overbevis dig selv og lyt til et par af numrene her på siden.
 
Entré er 50 kroner og inkluderer en gratis drink efter eget valg i baren.

 

Loveless Blue Jazz Quintet med James Loveless i front er fem kompetente musikere fra øverste hylde i det aarhusianske jazz og blues miljø.

 

Bandet spiller et repertoiret af kendte og mindre kendte jazz standards, spirituals og gospel med et autentisk bud på jazz og et umiskendeligt strejf af blues.

 

Udover frontmand

- James Loveless, der er kendt fra prisvindende Shades of Blue og optrædener med sønnen Shaka Loveless, tæller bandet: 

- Niels Mathiasen sax

- Kristian Fogh piano

- Jørgen Nielsen bas 

- Jens Kristian Dam trommer.

 

Alle garvede musikere der har spillet med Gnags, Lars Lilholt, Mike Andersen, HP Lange, Frimer Band og Bourbon Street Jazz Band.

 

Netop den musikalske bagage og frihed afspejler sig, når de sammen i Loveless Blue Jazz Quintet med dynamisk nerve og kærlig respekt fortolker de store klassikere ’God Bless the Child´, Georgia On My Mind’ og ’All of Me`. Også spirituals som ’Wade in the water’ og ’I shall not be moved’ får ny saft og kraft i bandets inciterende arrangementer.

 

Loveless Blue Jazz Quintet appellerer til et bredt publikum.

”Det er en fantastisk blanding af nærværende og smukt serverede klassikere tilsat veloplagt eksplosivitet, når James Loveless går på scenen med Loveless Blue Jazz Quintet.” (JazzLive 2020).