Musik

M.C. HansenFredag d. 01. november 2013 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Sanger og guitarist M.C. Hansen holder til på Jungshoved på Sydsjælland, men rejser verden rundt med sin guitar og synger for folk.

 

Forestil dig Bob Dylan spille skak med H.C. Andersen på Neil Youngs veranda. Det er skandinavisk musik i amerikansk forklædning. Melodisk guitartwang og vokalharmonier. Det er Scandicana!

 

Fra The Yukon i Canadas nordvestlige hjørne, over Ohio, Pensylvannia, New York, Tennessee og Texas til de lavtliggende områder i Holland, Storbritannien, Tyskland og Skandinavien til Vihula i Estland. M.C. Hansen har spillet koncerter i 11 forskellige lande og markerer sit ti-års jubilæum som professionel musiker med en live-udgivelse optaget på Ebeltoft Gårdbryggeri med Uffe Steen på guitar Morten Brauner på bas og Jacob Chano på trommer, der iøvrigt denne aften også kommer til Kulturhus Industrien sammen med M.C. Hansen - og viser deres kunnen.

 

M.C. Hansen fortæller i øvrigt, at han under denne turné indsamler folks hemmeligheder, og udgiver de bedste historier på en CD efter jul. Så hvis du har nogle spændende hemmeligheder kan du trygt komme til denne koncert, og overlade dem til M.C. Hansen og hans band, og nyde den gode musik, de spiller.

 

Der er tale om gedigen musik af den publikumsvenlige slags udført af professionelle musikere i samspil med en dygtig singer-songwriter/ sang-snedker, der har rejst verden tynd med et glimt i øjet - og sin guitar!

 

I kan godt glæde jer!